Nincs termék a kosárban.
Kosár 0
Filter by Kategórie produktov
80 kg felett
80 kg-ig
Akciók és kedvezmények
Alacsony energiatartalmúitalok
Archív
Diétás étrendek
Étrend fogyáshoz 12 hétre
Étrend fogyáshoz 14 napra
Étrend fogyáshoz 28 napra
Étrend fogyáshoz 3 hétre
Étrend fogyáshoz 6 hétre
Étrend fogyáshoz 8 hétre
Jedalnicek na chudnutie 4 tyzdne + 1 tyzden zadarmo
Étrendkiegészítők
Fehérjetartalmú ételek
Fehérje kásak
Fehérje koktélok
Főételek
Köretek és protein kenyér
Levesek
Levesek
Protein édességek
Protein koktélok
Pudingok és smoothiek
Sós ropogtatnivalók
Gluténmentes élelmiszerek
Kedvezményes csomagok
Kiegészítők
Laktózmentes élelmiszerek
Limitált kiadás
Moringa teák
NutriFood Keto újdonságok

Melyiket válasszam a programok közül, NutriFood Keto vagy NUTRI FOOD PLAN?

 

Gondolkodik a fogyáson, de nem tudja melyik program a megfelelő az ön számára?

Olvassa el rövid ismertetőnket és ismerje meg a különbségeket a NUTRI FOOD PLAN és NutriFood Keto között.

Tartalom

1. Miben különbözik a NutriFood Keto és a NUTRI FOOD PLAN?
1.1. NutriFood MRP termékek mint a NUTRI FOOD PLAN része vagy pedig HP NutriFood Ketotermékek
1.2. Élelmiszerek elérhetősége
1.3. Belépő konzultáció és metabolikus állapotfelmérés

2. Egyéni étrend összeállítása táplálkozási tanácsadóval vagy pedig online számológép segítségével kiszámított NutriFood Keto program.
2.1. Személyesen ellenőrzött NUTRI FOOD PLAN program vagy pedig NutriFood Keto online tanácsadás
2.2. Napi ajánlott adagok mennyisége

3. Miben hasonlít a NUTRI FOOD PLAN és a NutriFood Keto?

4. Összegzés – mikor válasszam a NUTRI FOOD PLAN programot?

5. Összegzés – mikor válasszama a NutriFood Keto programot?

A NUTRI FOOD PLAN és a NutriFood Keto programok speciális és komplex programok a testsúly csökkentésére, optimalizálására és hosszú távú fenntartására, valamint a civilizációs és anyagcsere-betegségek megelőzésére. Mindkét klinikailag tesztelt program egy neves francia céggel együttműködésben került kifejlesztésre, és biztonságos eszköz a súlycsökkentéshez és optimalizáláshoz. A testsúlycsökkentés vagy a NUTRI FOOD PLAN programokon keresztül teljes napi étkezés helyettesítéssel (MRP) okleveles táplálkozási szakértők felügyelete mellett, vagy az e-shopunkban elérhető NutriFood Keto programok és magas fehérjetartalmú élelmiszerek (High protein) révén valósul meg a hatékony cél elérésének érdekében. Minden élelmiszer megfelel a szigorú jogszabályi előírásoknak és a nemzetközi EU-előírásoknak.

1. Miben különbözik a NutriFood Keto és a NUTRI FOOD PLAN?

Ha nincs egészségügyi problémája, gyorsan és egyszerűen szeretne fogyni anélkül, hogy felkeresné tanácsadó központunkat, a NutriFood Keto programokkal való csökkentés biztonságos módja a fogyásnak. Ha azonban gyógyszert szed, vagy túlzott elhízásban szenved, fontos, hogy fogyása NUTRI FOOD PLAN táplálkozási szakember felügyelete mellett és táplálkozási szempontból kiegyensúlyozott táplálkozási programok segítségével történjen. Az ellenjavallatok listáját itt találja.
Po zhodnotení zdravotného stavu, ako najdôležitejšieho aspektu z hľadiska chudnutia, rozhodnutie už je len na Vás.

1.1. NutriFood MRP termékek mint a NUTRI FOOD PLAN része vagy pedig HP NutriFood Ketotermékek
• A NUTRI FOOD PLAN, mint az egyetlen csökkentési és táplálkozási program Szlovákiában, megfelel a szigorú EU-s jogszabályoknak és előírásoknak, amelyek az egész napos étrendet teljes mértékben helyettesíthetik kiegyensúlyozott NutriFood élelmiszerekkel. A NutriFood élelmiszerek az ajánlott napi adag 100%-ában tartalmazzák az összes szükséges vitamint, ásványi anyagot, nyomelemet és aminosavat. Nem bármilyen táplálékról, táplálék- vagy vitamin-kiegészítőről van tehát szó, hanem olyan speciális táplálkozási célra szánt élelmiszerekről, amelyek kiegyensúlyozottságuknak köszönhetően teljes mértékben pótolhatják az egész napi étrendet, és így a diéta hatása nagyon hamar jelentkezik. A kiváló minőségű, ízletes és tápanyag-kiegyensúlyozott élelmiszerek biztosítják az étrend teljes helyettesítését.
• A HP NutriFood Keto élelmiszerek kiváló minőségű, magas fehérjetartalmú élelmiszerek, amelyek többsége vitaminokkal és ásványi anyagokkal dúsított, de ezen élelmiszerek bevitele önmagában nem biztosítja az étrend teljes pótlását. Ezért javasolt a Multi Complete vitamin- és ásványianyag-kiegészítő pótlása. A vitamin-kiegészítő hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, az idegrendszer megfelelő működéséhez és az egészséges lelki egyensúlyhoz. Egészségügyi szempontból nem javasoljuk a NutriFood Keto programok használatát teljes értékű étkezés helyettesítésére Multi Complete étrendkiegészítő nélkül

1.2. Élelmiszerek elérhetősége
• Az MRP NutriFood élelmiszerek, amelyek a NUTRI FOOD PLAN programok részét képezik, nem vásárolhatók meg előzetes táplálkozási szakértői konzultáció nélkül, illetve az interneten vagy harmadik félen keresztül.
• A NutriFood Keto magas fehérjetartalmú élelmiszerek e-shopunkban kaphatóak, ahol megtalálhatóak fehérjeturmixok, turmixok, pudingok, fittszeletek, zabkása, főételek, de fogyókúrára alkalmas sós rágcsálnivalók, levesek formájában is.
Mindkét élelmiszercsoport közös előnye, hogy a vegetáriánusok vagy az ételintoleranciában szenvedők – glutén- és laktózmentes ételek – is találnak kedvükre valót.

1.3. Belépő konzultáció és metabolikus állapotfelmérés
Minden ember anyagcseréje egyedi. A NUTRI FOOD PLAN programok professzionális diagnosztikájának köszönhetően a táplálkozási szakembereknek lehetősége van gyorsan tájékozódni az anyagcsere működéséről. Az anyagcsere kezdeti vizsgálata és diagnózisa alapján ezt követően egyéni súlycsökkentési programot vagy speciálisan hozzáigazított étrendet állítanak fel a fogyáshoz. Táplálkozási szakértőink többsége professzionális diagnosztikai eszközökkel dolgozik, mint például: Tanita vagy In Body.
Ha elfoglalt és a NutriFood Keto programot választja, a kezdeti metabolikus diagnosztikai konzultáció nem képezi a program részét.

2. Egyéni étrend összeállítása táplálkozási tanácsadóval vagy pedig online számológép segítségével kiszámított NutriFood Keto program

A NUTRI FOOD PLAN programok során az anyagcsere diagnosztika eredményeinek köszönhetően részletes áttekintést és pontos elemzést kap testösszetételéről. Ezen eredmények alapján a táplálkozási szakember egyéni fogyókúrás, hatékony és funkcionális módszert állíthat fel a testtömeg csökkentésére vagy optimalizálására közvetlenül az Ön számára.
• Ha nincsenek egészségügyi problémái, erős a motivációja, gyorsan, egyszerűen és biztonságosan szeretne fogyni anélkül, hogy táplálkozási szakértőt keresne fel, akkor a NutriFood Keto programok jelentik a megoldást az ön számára. Online kalkulátorunk segíthet a megfelelő csökkentési program kiválasztásában. Minden program 4 fázisból áll, amelyek biztosítják a hatékony fogyást, majd a program végezetével segítenek áttérni a NutriFood Keto csökkentési programról a táplálkozási szempontból kiegyensúlyozott étrendre.

2.1. Személyesen ellenőrzött NUTRI FOOD PLAN program vagy pedig NutriFood Keto online tanácsadás
• NUTRI FOOD PLAN programjaink részeként a testsúlycsökkentés és -stabilizálás teljes időszakára rendszeres ellenőrzéseket, konzultációkat biztosítunk Önnek, ingyenesen. Szakértőink a fogyókúrás programok befejezése után is rendelkezésére áll. A táplálkozási szakértővel folytatott rendszeres konzultáció keretében új ismereteket is szerezhet az egészség és táplálkozás területén. Megtanítjuk az egészséges táplálkozási szokások elsajátítására, mely ételek megfelelőek az Ön számára, és melyeket érdemes kerülni, hogy hosszú távon is megőrizze alakját.
• A NutriFood Keto programok esetében a fogyással, táplálkozással, megfelelő programmal vagy fit tippekkel kapcsolatos kérdéseire okleveles táplálkozási szakértőnk ad választ online, különös tekintettel a súlycsökkentésre és az alacsony szénhidráttartalmú étkezésre.

2.2. Napi ajánlott adagok mennyisége
• A VLED (nagyon alacsony energiatartalmú) és a LED (alacsony energiatartalmú) NUTRI FOOD PLAN programokat úgy fejlesztették ki, hogy 3 adag étel legfeljebb napi 50 g szénhidrátot tartalmazzon, és egyben a vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek és aminosavak ajánlott napi adagjának 100%-át tartalmazz. Ezért napi 3 étel fogyasztása táplálékkiegészítő használata nélkül is elegendő.
• A NutriFood Keto programok esetében az ideális testsúly eléréséhez napi több adag étel fogyasztása szükséges, a vitaminokból és ásványi anyagokból álló táplálékkiegészítő Multi Complete fogyasztása mellett. Ha súlya legfeljebb 80 kg, napi 4 adag HP NutriFood Keto magas fehérjetartalmú ételt, 80 kg-nál nagyobb súly esetén napi 5 adagot és 1 kapszulát Multi Complete-t kell elfogyasztania.

3. Miben hasonlít a NUTRI FOOD PLAN és a NutriFood Keto?

1. Mindkét program európai eredetű, génmódosítás nélküli, kiváló minőségű élelmiszerekből áll.
2. Nagy mennyiségű kiváló minőségű fehérjét tartalmaznak. Az étel minőségi Franciaországból és Hollandiából származó fehérjéket tartalmaz, nem kínai fehérjéket. Aminosav-pontszámuk eléri a 100-at.
3. A NUTRI FOOD PLAN és a NutriFood Keto professzionálisan kidolgozott, több fázisból álló programok a hatékony fogyás érdekében. Azért hozták létre őket, hogy segítsenek áttérni a csökkentő programról a normál étrendre egy táplálkozásilag kiegyensúlyozott menü formájában, amelyet otthon is elkészíthet.
4. Ételek széles választéka. Mindkét program (NUTRI FOOD PLAN és NutriFood Keto) összeállítható vegetáriánusként, gluténmentesen vagy laktózmentesen.

4. Összegzés – mikor válasszam a NUTRI FOOD PLAN programot?

• Egészségügyi problémáim vannak
• Profi táplálkozási tanácsra lenne szükségem
• Anyagcsere diagnózist szeretnék elvégezni
• Inkább egy egyénileg kidolgozott csökkentő vagy táplálkozási programot
• Érdekelnek a rendszeres konzultációk okleveles táplálkozási szakértővel
• Komplex ápolást szeretnék alkalmazni – megszabadulni a felesleges kilóktól, egészséges táplálkozási és mozgási szokásokat felvenni, életmódot váltani
• Táplálkozásilag kiegyensúlyozott MRP NutriFood élelmiszerek széles választékából szeretnék válogatni

5. Összegzés – mikor válasszam a NutriFood Keto programot?

• Semmi egészségügyi problémám nincs és nem szedek gyógyszert
• Elfoglalt vagyok és nincs időm személyes konzultációra
• Szeretnék magamnak megfelelő súlycsökkentő programot választani
• Gyorsan meg kell szabadulnom a felesleges kilóktól
• Szeretném megőrizni az ideális súlyomat és a TOP alakomat
• Táplálkozási programra van szükségem sporttevékenység végzésekor

 

Akciók

Tanácsadóiroda akciói

Nézze meg akcióionkat és kedvezméyeinket, amelyeket egyes irodáink kínálnak.

Eshop akciók

Nézze meg akcióinkat és kedvezményeinket termékeinkre és csomagjainkra eshopunkban.